Semoga Beroleh Syahid Mempertahankan Kesucian Agama Islam


‘Hari ini last hang hina Nabi kami’ – Tersebar dakwaan punca sebenar kes tetak di Bayan Lepas



Pada hari ini 24 Muharram 1441 hijrah, Bersemadilah seorang SYUHADA iaitu Al-Syahid Sheikh Muhammad Khairil yang mati ditembak disebabkan beliau mengamuk terhadap 2 orang kafir harbi yang menghina Junjungan Besar Nabi Muhammad SAW dihadapan beliau.

Moga Allah kurniakan Syurga Firdaus pada Arwah.

Al-Fatihah...



Penghina Nabi ﷺ dari kafir zimmi, Yang tinggal di negara islam tetapi membuat onar dan mencabar hukum hakam Islam.

1 – “ Mana-mana muslim yang menghina Allah dan salah seorang dari Anbiya’ maka dia telah mendustai Rasulullah dan dia keluar dari Islam, disuruh untuk bertaubat sekiranya dia mahu jika ingkar maka dibunuh. Manakala mana-mana kafir yang membuat perjanjian dan mengingkari perjanjian seperti menghina Allah dan salah seorang dari anbiya’ atau membuat perlakuan yang seumpama itu, maka terbatallah perjanjiannya dan bunuhlah dia”. Dikeluarkan al Kirmani dalam Masailnya dan Ibnu Taimiyyah dalam as Shorim al Maslul.

2 – “ Sesiapa yang menghina Sayyidina Rasulullah ﷺ atau mengejinya atau mengaibkannya atau memeperlekehkan Rasulullah ﷺ hendaklah dihukum bunuh samada muslim atau kafir dan tiada taubat bagi keduanya”. Riwayah dari Ibn Abi Uwais anak sedara Malik bin Anas disebuat dalam kitab Muhammad bin Sahnun. Muhammad bin Sahnu penghimpun pendapat dan kalam Imam Malik tetapi sayangnya tidak dicetak yang dinukil oleh as Subki dari manuskrip.

3 – “Sesiapa yang menghina Rasulullah dari kalangan orang muslim atau kafir maka dihukum bunuh dan tidak diterima taubatnya”. Fatwa Abdullah bin Abdul Hakam. Anak murid Imam Malik yang mahir dalam pendapat Malik. Rumahnya dikunjungi Imam Syafie sewaktu tiba di Mesir.

4 – “Sesiapa sahaja yang mengeji Nabi ﷺ atau memperlekehkannya samada muslim atau kafir maka dihukum bunuh. Dan aku berpendapat tidak perlu disuruh bertaubat”. Pendapat Abu Ali Hanbal bin Ishaq bin Hanbal as Syaibani.

5 – “Sekiranya penghina Nabi itu seorang kafir zimmi maka kata Malik, sesiapa yang menghina Nabi dari kalangan Yahudi dan Nasrani dihukum bunuh melainkan dia masuk Islam ini juga dipersetujui Ahmad Hanbal. As Syafie pula berkata perjanjiannya terbatal (dengan negara Islam) dan dihukum bunuh …. Disebut Abu Sulaiman al Khattabi dalam Ma’alim Sunan muka 199 – 200.

6 – Berkata Ibn al Munzir (mujtahid Syafieyah) hujah zimmi dihukum bunuh berdasarkan hukuman bunuh ke atas Ka’ab bin Asyraf yang menghina Allah dan Rasul-Nya maka para sahabat meminta izin Saidina Rasulullah ﷺ lalu membunuhnya. Al Munzir menyebut dalam al Isyraf jilid 3 muka 160 dan al Iqna’ jilid 2 muka 584.

7 – “Sekiranya mereka (kafir zimmi) terang-terangan menghina Rasulullah ﷺ maka dibawa ke mahkamah dan dilaksanakan hukuman bunuh. Ulama’ yang berpendapat mereka tidak dibunuh kerana syirik yang lebih besar dari menghina tersalah kerana perjanjian damai dengan mereka terbatal”. Fatwa Ishaq bin Rahaweih.

8 – “Sekiranya zimmi merendahkan sesuatu perkara tentang Islam secara terbuka maka harus dijatuhkan hukuman bunuh. Perjanjian damai dengan mereka agar tidak merendahkan Islam. Sekiranya berlaku maka terbatallah perjanjian”. Penerangan az Zamakhsyari al Hanafi dalam al Kasyaf jilid 2 muka 177.

9 – “Barangsiapa yang menghina Nabi kita atau salah seorang dari Anbiya’ maka dihukum bunuh melainkan sekiranya dia masuk Islam”. Pendapat Imam Malik ini disebut dalam beberapa karya anak muridnya seperti Ibnu Habib dalam al Mabsut, Ibn Qasim dalam al Utbiyyah, Ibn al Majashun, Abdullah bin Abdul Hakam dan Muhammad bin Sahnun.

10 – Berkata Syeikh Syafie zamannya Abu Ishaq al Isfiroyini, “ Sesiapa dari kalangan zimmi yang menghina Allah, kitab-Nya, dan Rasul-Nya maka hendaklah dihukum bunuh”. Ia juag bertepatan seperti yang dinukilkan as Syafie dalam al umm jilid 4 muka 198 – 199. Hanyasanya as Syafie menambah Imam memilih samada bunuh atau jadi hamba.

11 – “Hukuman zimmi yang menghina Nabi ialah bunuh, samada trbatal perjanjian atau tidak”. Dinukilkan Sulaim ar Razi as Syafie dalam al Mujarrad fi Furu’ al Mazhab, Nasr bin Ibrahim al Maqdisi dalam al Maqsud,

12 – Khulasahnya sekiranya si zimmi menghina Allah dan Rasul-Nya ﷺ maka diperlakukan seperti berikut :

(1) Bunuh kerana ia membatalkan perjanjian dengan negara Islam melainkan masuk Islam.

(2) Andai negara ini tidak mampu untuk bunuh kerana bercanggah dengan enekmen maka buanglah kerakyatannya. Usir dari Tanah Melayu ini kerana perjanjian damai antara kita dengan mereka terbatal.

13 – Saya tahu negara, ahli ilmu kita tidak akan mampu laksanakan mana-mana hukuman yang difatwakan ulama' dek kerana sayangkan jawatan dan sebagainya.

Moga ada jawapan bila bertemu Sayyidina Rasulullah صلى الله عليه وآله وسلم kelak.




VIRAL di media sosial dakwaan yang mengatakan pekerja kilang yang mengamuk dan menetak dua rakan sekerjanya, sehingga seorang daripada mereka maut, adalah disebabkan kerana tidak tahan mendengar penghinaan yang dibuat mangsa ke atas Nabi Muhammad SAW.

Menurut sumber, arwah merupakan orang yang kuat pegangan agamanya dan pernah dilihat menjadi imam di surau kilang tersebut.

Suspek dikatakan tidak tahan mendengar penghinaan yang sering dibuat oleh mangsa lalu pada satu hari, suspek telah menegur salah seorang daripada mangsa iaitu wanita berusia 47 tahun yang juga penyelia bahagian kawalan kualiti.

Disebabkan teguran itu, suspek telah digantung kerja selama dua minggu.

Hasil siasatan awal pihak pengurusan kilang menyatakan suspek berusia 25 tahun itu sudah menghantar surat peletakan jawatan yang berkuat kuasa hujung bulan ini.

Suspek didapati tidak hadir sejak seminggu lalu dan dia secara tiba-tiba datang hari ini sebelum mengamuk dan menetak dua pekerja di kilang berkenaan.

Menurut sumber, ketika menetak mangsa wanita, suspek sempat berkata “Inilah yang akan terjadi bila hangpa (kami) hina Nabi dan agama kami” sambil melaungkan kalimah Allahuakbar.

Suspek kemudiannya menetak seorang lagi mangsa iaitu lelaki berusia 53 tahun yang juga pengarah bahagian kawalan keselamatan.

Wanita yang ditetak itu meninggal dunia ketika mendapatkan rawatan di Hospital Pulau Pinang (HPP) dan pengarah lelaki pula kini dilaporkan berada dalam keadaan stabil.

Menurut sumber, suspek mungkin terlalu marah hingga lupa diri sehinggakan ketika polis sampai, suspek juga mahu menetak anggota polis sebelum dia mati ditembak di tempat kejadian.

Semoga kejadian ini menjadi pengajaran buat orang lain agar menjaga tutur kata seperti kata pepatah, kerana mulut badan binasa.

Sementara itu, Ketua Polis Pulau Pinang Datuk T Narenasagaran mengingatkan orang ramai agar tidak membuat sebarang spekulasi berhubung kejadian tersebut kerana pihak polis masih menjalankan siasatan terperinci bagi mengetahui motif sebenar kejadian.

Ketika ini, pihak polis sedang mengumpul maklumat dari pihak berkaitan.

Tambahnya, mereka yang telah diambil keterangan setakat ini ialah keluarga lelaki itu, teman serumahnya serta rakan sekerjanya.




















Aplikasi Ajaib Telefon Bimbit - Robot Duit



http://www.jutawanapp.com/?id=online







Hidup Anda Akan Berubah Selepas Anda Muat Turun Aplikasi Ajaib Telefon Bimbit Saya Dan Lihat   Akaun Bank Anda Sarat  Dengan Duit!



Lihat bukti KUKUH yang benar-benar menunjukkan bagaimana anda boleh menjana duit yang banyak dengan aplikasi telefon bimbit yang memang betul-betul ajaib ini. Sebaik anda muat turun aplikasi ini ke dalam telefon bimbit anda, saya percaya duit akan masuk tak henti-henti ke dalam akaun Maybank anda sama seperti saya.



* Tinggikan suara video dan dengar & lihat *

Mungkin anda pernah terbakar melecur sebelum ini melabur dalam bermacam-macam skim cepat kaya, e-book, perisian atau aplikasi yang tidak berguna satu sen pun. Ini JAMINAN dan SUMPAH saya, anda memang tidak akan dapat melihat aplikasi ajaib sebegini di mana-mana pun. Ia LAIN sekali dan tak pernah dicipta oleh sesiapa. Anda adalah antara yang PERTAMA menjumpai dan berpeluang untuk muat turun dan install aplikasi ini ke dalam telefon bimbit anda.

screen capture duit beribu-ribu akaun bank jutawan app

Jika anda pernah muat turun sebarang aplikasi lain, saya cadangkan anda buang sahaja aplikasi tersebut ke dalam tong sampah sekarang dan baca rahsia yang ingin saya bocorkan di bawah.

Hanya muat turun, install dan ia akan jalan sendiri.

Saya hanya ingin meminta masa beberapa minit dari masa berharga anda untuk mendengar, melihat dan belajar bagaimana aplikasi ajaib saya ini berfungsi dan telah mengubah hidup saya dan hidup ramai di luar sana.

Dan saya berdoa kepada Tuhan agar aplikasi saya ini juga dapat mengubah dan menyelamatkan hidup anda sebaik anda installnya sebagaimana ia juga telah menyelamatkan kewangan saya dan bukan setakat itu membantu saya menjadi seorang jutawan senyap di rumah sahaja. Insyaallah.

AMARAN: Anda perlu muat turun aplikasi saya SEKARANG juga. Keadaan ekonomi yang tidak menentu dengan harga barangan yang semakin menajam naik dari hari ke hari akan mengancam kedudukan kewangan anda dan keluarga tidak lama lagi.

Adakah anda mahu terjerumus dan lemas dalam belenggu hutang keliling pinggang dan melihat teriakan anak-anak anda kerana tidak cukup makan setiap hari ATAU hidup mewah melihat duit tak henti-henti masuk ke akaun bank anda dari sumber bermacam-macam entah mana pun. Jika pilihan KEDUA yang anda ingini, muat turun terus sekarang tanpa berfikir panjang.

Jadikan, telefon bimbit anda sumber duit tak henti-henti anda SEKARANG sebelum terlambat.

http://www.jutawanapp.com/?id=online
Mohd Afiq Danial
Shah Alam, Malaysia




Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Kepada Anda Semua,

Cerita yang saya akan kongsi dengan anda ini memang cukup luar biasa sekali dan merupakan RAHSIA yang saya simpan selama ini.

Memang pelik kerana saya adalah seorang yang... baru melangkaui usia muda 29 tahun dan TIDAK mempunyai sebarang pekerjaan tetap

TETAPI

… mempunyai duit yang banyak untuk membeli pelbagai barangan mewah seperti kereta-kereta, rumah, kondominium-kondominium mewah di sekitar KL dan melancong berbulan-bulan lamanya dari satu negara ke negara lain dan dari satu hotel suite ke hotel suite yang lain.

Hakikat sebenarnya - kehidupan mewah saya dengan segala room service (makanan di hantar ke bilik) ini dibiayai penuh dengan hanya satu APLIKASI telefon bimbit yang cukup ajaib sekali dan hanya menggunakan telefon bimbit saya di mana-mana samada di rumah ATAU dari bilik hotel saya ATAU dari mana-mana pun.

Aplikasi telefon bimbit luar biasa yang saya gunakan ini, anda TIDAK akan dapat perolehi di mana-mana samada di Google Playstore atau dari mana-mana portal lain kerana ia sebenarnya sebuah LOOPHOLE atau LUBANG yang aplikasi ini dapat eksploitasi sepenuhnya untuk membantu saya dan selepas ini ANDA pula…

Aplikasi telefon bimbit yang boleh berjalan secara automatik dan sendiri tanpa apa-apa bantuan manusia memang suatu rahsia yang cukup besar sekali dan tidak diketahui oleh sesiapa selama ini.

Sekarang, saya sudah cukup bersedia untuk membocorkan rahsia ini dan berkongsi aplikasi ajaib ini dengan sesiapa yang saya rasa layak menerimanya untuk juga membantu mereka menjadi seorang jutawan.

DAN saya ingin yakinkan anda bahawa ia dijamin 100% halal di sisi undang-undang dan agama.

Ia BUKAN sebarang SKIM CEPAT KAYA, skim Ponzi, skim piramid atau skim MLM dan sebagainya. Namun ia memang sebuah aplikasi canggih yang akan membantu anda cepat sekali menjadi kaya.

Pasti jiran-jiran, kawan-kawan dan kaum keluarga anda akan garu kepala melihat bagaimana anda dapat menjadi seorang yang bebas kewangan.

Tetapi sebelum itu, jika anda pernah jumpa sebelum ini halaman web seperti ini saya meminta anda abaikan yang sebelum ini dan sebaliknya membaca dahulu mesej saya di bawah dan teliti setiap maklumat yang saya cerita di bawah dahulu. Tidak merugikan langsung untuk sekurang-kurangnya mendengar al-kisah saya ini.

Aplikasi yang saya gunakan sebenarnya boleh digunakan oleh sesiapa untuk mula menjana pendapatan. Anda terkejut dan tak percaya? Ini bukan gimik seperti yang anda pernah dengar sebelum ini...

Anda dah lihat sendiri keberkesanan dan keajaiban aplikasi ini di dalam video demo di atas. Jika belum lagi lihat, minta jasa baik untuk luangkan masa beberapa minit sahaja untuk lihat sekali lagi BUKTI KUKUH keajaiban aplikasi telefon bimbit saya ini.

Dengar sendiri kisah salah seorang rakan yang telah berjaya memperolehi aplikasi ajaib saya...

"Saya dapat keuntungan bersih lebih dari RM20,000 sebulan hanya dengan menekan satu klik MULA di aplikasi ajaib Encik Afiq ini!"

Tuan Afiq memang tunjukkan cara yang sebetulnya untuk buat duit di Malaysia hari ini dengan telefon bimbit sahaja. Aplikasi ini... saya lebih suka panggil "peralatan ajaib" ini pada saya adalah cara sebenar untuk buat duit di Malaysia hari ini.
Saya sekarang tengah gunakan aplikasi yang tuan telah berikan kepada saya untuk dapat lebih dari RM20,000 sebulan secara tetap! Saya minta jangan ragu-ragu lagi dan terus muat turun aplikasi ini sekarang sebelum terlambat.

Terima kasih kerana pasal Afiq lah saya berjaya jual besi buruk Proton Iswara saya dan pakai Honda Accord sekarang ini. Korang semua kalau nak jadi macam saya... kena dengar cakap Sifu Afiq ini dan muat turun aplikasi sekarang!

Ramli Sidek
Pasir Gudang, Johor



Tetapi sebelum saya bercerita panjang lagi, anda mungkin akan lega untuk mendengar bahawa aplikasi telefon bimbit luar biasa saya ini BUKAN mengenai:
  • BUKAN Direct Selling: Tak payah buang masa, terus terang saya cakap anda MESTI gagal punya! Gunakan aplikasi ini. Aplikasi ini adalah seolah-olah sebuah robot masa akan datang yang berfikir sendiri dan memasuki lubang-lubang yang anda atau sesiapa pun tidak tahu wujud sebelum ini.
  • BUKAN Kaedah SEO: Tak payah teruk-teruk nak mencuba bagi halaman blog anda keluar nombor satu (PR Ranking) di Google. Buang masa dan buang beras aje!
  • BUKAN Google Adwords / FB Ads: teknik saya ini tidak ada kena mengena dengan sebarang pay per click (PPC) seperti Adwords, FB Ads atau Nuffnang dan sebagainya. Tidak perlu belanja duit untuk jana duit...
  • BUKAN Skim Pelaburan Internet: Saya tahu ramai yang benar-benar percaya jika melabur sejumlah wang yang banyak akan dapat pulangan tetap sehingga 1% sehari atau 30% sebulan. Biar saya terangkan bahawa kebanyakan skim ini adalah skim Ponzi pak men telo yang haram dan merugikan.
  • BUKAN Skim Piramid atau MLM: Ini memang sah bukan sebarang skim piramid atau pun MLM samada yang mempunyai AJL atau tidak. Tidak ada kena mengena dengan MLM. Ia hanya sebuah aplikasi yang melakukan sesuatu yang luar biasa dan ajaib. Itu sahaja!
  • BUKAN E-Bay, Forex dan lain-lain: Bukan... bukan... bukan... bukan seperti yang anda pernah dengar sebelum ini. Saya jamin!


Saya bukan nak salahkan anda jika pernah ter-CUBA segala yang di atas ini kerana saya sendiri sudah terkena lagi dan lagi dan lagi.... Kita serupa!

  • Tidak Perlu Halaman Web: Tak perlu PHP, html, wordpress apa kejadah lagi. Hanya muat turun, install ke dalam telefon bimbit... masukkan nombor akaun bank anda dan whaammm… tekan butang JALAN… dan tunggu..
  • Tidak perlu pengetahuan perniagaan dan komputer: Kalau sekadar tekan beberapa klik sahaja, seorang newbie anak kecil pun boleh senang-senang buat duit. Tak perlu sebarang pengetahuan perniagaan, anda pakai telefon bimbit sahaja, ikut langkah mudah. Habis cerita!
  • Terlalu susah dan complicated: Ia hanya sebuah aplikasi telefon bimbit yang anda hanya perlu tekan butang MULA dan ia berjalan sendiri. Hanya muat turun, install dan klik MULA.
Jika anda pernah dengar janji-janji manis seperti di atas ini, ya saya mengaku saya juga pernah terbeli dan terbaca banyak janji-janji manis haprak kosong di Internet sebelum ini dan sedikit sebanyak terpengaruh juga TETAPI aplikasi saya ini memang berbeza dan lain sama sekali dari apa-apa yang anda pernah jumpa sebelum ini.

Sekadar belajar bagaimana untuk membina halaman web atau blog dan sertai program affiliate atau membayar FB Ads bukan cara sebenar untuk buat duit! Ini hakikatnya... percayalah! Jika anda pernah pergi ke mana-mana seminar di Malaysia dan belajar mengenai ini, anda boleh "kiss goodbye" dengan pelaburan anda itu.

Ini RAHSIA SEBENAR – anda sendiri memang tak akan dapat buat duit sampai bila-bila pun kalau buat sendiri. Biarkan sebuah aplikasi automatik yang mencari sendiri segala lubang duit untuk anda. Ini cara sebenar untuk buat duit di Malaysia ini. Ramai dah berjaya dengan aplikasi saya ini.
Dengar seorang lagi yang berjaya menggunakan aplikasi saya.

"Sekarang dapat RM18,000 sebulan, secara sambilan sahaja... masyuk!"

Hi Semua,

I dulu pun macam you all semua orang lah. Duit sentiasa tak cukup. Lebih-lebih lagi dengan kos saraan hidup yang semakin naik hari ini.

Aplikasi Abang Afiq ini memang benar-benar menjadi. Masa mula-mula I terjumpa laman web ini macam teragak-agaklah jugak. Tetapi bila dah di cuba, memang betul seperti yang Abang Afiq cakap.

Saya cukup kagum dengan aplikasi ajaib yang diberikan. Panduan untuk gunakan pun cukup senang sekali. Saya sudah dapat lihat dalam RM18,000 masuk setiap bulan sekarang. Semua masuk ke dalam akaun RHB I tau!

Terima kasih.. terima kasih... terima kasih!

Najmi
Bandar Tun Razak, Kuala Lumpur


Jadi siapa sebenarnya saya ini?

Saya sebenarnya bukan seorang pakar atau guru Internet yang terkenal. Saya tidak ada akaun Facebook atau mempunyai akaun Twitter atau Instagram. Saya tiada blog pun. Saya tidak pernah jual apa-apa e-book atau memberi apa-apa seminar sebelum ini.

Mengapa?

Kerana saya malas semua itu. Saya sebenarnya suka buat duit yang datang secara sendiri secara automatik tanpa melakukan apa-apa pun. Dan paling best, saya sekadar bermain dengan telefon bimbit saya sahaja. Sebenarnya, tak main pun, sekadar satu klik butang MULA sahaja.
Baru-baru ini semasa sedang membeli barang di 7-Eleven, otak saya terfikir - mengapa mereka ini semua (termasuk ANDA) perlu kerja bertungkus-lumus dari pagi hingga ke malam sedangkan saya boleh lepak gitu aje dan bersenang-lenang buat duit beribu-ribu ringgit masuk ke dalam akaun Maybank saya tak buat apa-apa pun.
Jawapannya - ia adalah lumrah dunia... orang yang bekerja paling sedikit atau tidak kerja langsung adalah orang yang paling banyak duit dan orang yang paling banyak buat kerja selalunya yang termiskin. Fikir sendiri samada kenyataan saya betul atau tidak?

  Yang membezakan hanyalah LUBANG yang digunakan. 



Jadi, tahniah kerana mulai hari ini, dunia ini akan menjadi milik anda. Akhirnya, tiba pula masa untuk anda...

"Bebas Dari Cengkaman Bos Anda dan tidak akan diperkotak-katikkan lagi sampai bila-bila... Anda sendiri tentukan HIDUP dan MASA DEPAN anda sendiri selepas ini”


Dalam masa beberapa saat lagi, anda akan diboloskan dengan aplikasi rahsia yang selama ini di berikan kepada beberapa rakan saya sahaja dengan membayar US$5,000 setiap seorang untuk mendapatkannya.


Aplikasi yang boleh digunakan untuk mendapat kejayaan seperti berikut :

"Mudah Sebenarnya Buat Duit - Gunakan Aplikasi Ini Sahaja"

Wow, apa yang engkau bocorkan memang betul menjadik. Saya rasa hidup saya dah berubah sejak dapat aplikasi ini dari you. Aplikasi you memang canggih sekali dan senang nak guna. Saya baca panduan sikit dan dalam masa beberapa minit terus dapat install! Terlalu senang nak buat terutamanya untuk orang seperti saya yang buta IT ini.

Saya dulu dah mencuba macam-macam. Banyak habis duit pergi seminar dan lain-lain. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaja! Itu saja...

Kalau you all masih baru dalam dunia Internet ini. Nasihat saya ialah untuk mendengar dan mengikuti Mohd Afiq Danial ini.

Afiq... you're the man!

Jalil Abd Rahim
Port Dickson, Negeri Sembilan

Atas hanya beberapa sahaja contoh mereka yang berjaya memperolehi dan install aplikasi rahsia ini ke dalam telefon bimbit mereka sehingga berjaya menjana hingga ke RM30,000 sebulan.
Mereka ini semua sudah bebas kewangan. Tiada lagi bos, tidak perlu kerja lagi, tiada kerisauan lagi.

 

“Anda juga boleh menjadi seperti mereka!”



Kekayaan dari aplikasi ini telah membenarkan saya membayar dan melangsaikan segala hutang saya, membeli apa-apa yang saya mahu, lakukan suka hati apa yang saya mahu dan hidup bebas di mana-mana.

 

Kehidupan Saya Dulu Dalam Kenangan



Mungkin anda pernah dengar ini berpuluh-puluh kali, saya dulu juga sama sebijik seperti anda. Memang cukup letih dengan kehidupan saya sebelum ini. Saya tidak perlu berpanjang lebar terangkan mengapa saya kata "my life sucks" ketika itu, tetapi anda faham-faham sahaja lah kan.
Hanya kurang dari setahun yang lepas, hidup saya lain sekali dari sekarang….
Saya dulu bekerja sebagai seorang eksekutif di sebuah kilang di luar kota Kuala Lumpur. Gaji RM3,000 memang hanya sekadar cukup makan sahaja. Tetapi bekerja bak kata keluar rumah tak nampak cahaya, balik pun tak nampak cahaya.
Tetapi diri dan badan ini terpaksa terima sahaja demi sesuap nasi untuk saya serta keluarga saya. Setiap malam, anak berteriak menangis bertanya mengapa saya balik lewat setiap malam dan perlu tidur awal kembali kerana perlu bangun awal pada hari berikutnya. Saya hanya ada beberapa minit sahaja untuk berkata “hi” dan “goodnight” kepada isteri dan anak-anak saya setiap malam kerana keletihan kerja yang melampau.

 

Kerja Teruk, Tapi Gaji Kecil & Hutang Semakin Meningkat Dari Hari Ke Hari

 

Dalam pada itu pun, hutang makin meningkat dari hari ke hari. Gaji RM3,000 nampak macam banyak tetapi masih tidak mencukupi untuk menampung perbelanjaan keluarga. Setiap kali perlu duit, saya terpaksa gunakan kad kredit sehingga akibatnya saya sudah berhutang sejumlah RM150,000 dengan 10 syarikat kad kredit.
Bingung dan risau ketika itu. Boleh kata… bila-bila masa aje akan di istiharkan muflis! Kadang-kadang sebelum sampai pejabat saya akan menggigil-gigil sebelum keluar kereta oleh kerana stres melampau. Doktor terpaksa beri saya pil penenang jiwa Xanax malah suruh saya berhenti kerja sahaja kerana mungkin akan membahayakan nyawa jika terus bekerja lagi.

Tiba-Tiba Tuhan Ingin Membantu Saya

 

Ya, syukur ke hadrat Ilahi.

Di pejabat saya bekerja rapat dengan seorang programmer dari India yang agak genius dan pintar jugaklah. Kami memang rapat dan sering keluar makan tengah hari bersama.
Semasa kami makan tengah hari, saya meluahkan segala masalah saya kepada dia. Dia mendengar dengan penuh kesabaran.
Kemudian dia tersenyum dan mengajak saya ke parking basement syarikat kami untuk melihat kereta dia… alangkah terkejut melihat kereta dia ketika itu.. iaitu sebuah Porsche Panamera terbaru.
Saya pun tertanya-tanya bagaimana dia mampu membeli kereta yang bernilai lebih RM1juta ini? Dia kata oleh kerana dia ingin membantu saya dia akan bocorkan RAHSIA dia semata-mata untuk membantu saya kawan rapatnya… atau dalam bahasa omputeh lunch partner rapat dia.

screen capture duit beribu-ribu akaun bank jutawan app 


Dia pun berkata … “I’ll email you this app I created and you just install this into your Samsung handphone and start the app. See what happens! Dalam Bahasa Melayu … “Saya akan e-mail kepada anda aplikasi yang saya telah cipta ini dan you install ke dalam telefon Samsung you dan klik MULA. Tengok apa yang akan terjadi!
Saya lakukan apa yang di suruh dan alangkah terkejut sekali melihat duit masuk tak henti-henti ke dalam akaun Maybank saya ketika itu.
Semua di atas saya dapat selepas install dan klik MULA.
Memang canggih dan hebat sekali. Kawan saya memang seorang programmer yang hebat, tak sangka sama sekali dia telah mencipta aplikasi yang secanggih begini….
…. Yang mampu mengubah hidup sesiapa yang menggunakannya.
Selepas itu, hidup saya terus berubah buat selamanya….

 

Kehidupan Mewah Saya Sebagai Perangsang

 

Saya bukan hendak menunjuk-nunjuk. Tetapi saya pamerkan kemewahan hidup saya hari ini, semata-mata untuk memberi perangsang dan harapan yang anda juga boleh menikmati kehidupan mewah yang saya kecapi hari ini.
Saya tidak mahu menjamin yang anda akan dapat sebijik seperti apa yang saya capai. Ia bergantung kepada diri masing-masing. Cuma saya perlu untuk menunjuk-nunjuk kepada semua apa yang saya sudah perolehi hasil dari aplikasi ajaib saya selama ini.
Sebuah rumah banglo di gated area... semua hasil dari lubang duit dari aplikasi saya! Semasa membeli rumah ini, saya buat surprise atau kejutan untuk isteri dan anak-anak. Mereka cukup gembira sekali dapat hidup dalam rumah sebesar ini.


rumah mewah beli guna jutawan app 
Lihat kereta Porsche Cayman R baru saya di bawah.


kereta mewah porsche baru bayar cash guna jutawan app 

Seronok melancong ke luar negara ini. Hehe... sebenarnya saya memanjang hidup melancong sahaja. Bayangkan kehidupan anda jika anda sentiasa melancong sepanjang tahun. Seronok kan...

percutian hebat hasil dari jutawan app  


Pendapatan dengan aplikasi ajaib ini memang cukup berbeza sekali dengan cara mencari pendapatan lain:
  • Anda boleh kerja dari mana-mana di dunia ini.
  • Pendapatan anda tiada had: Duit boleh masuk dengan banyak ke dalam akaun bank anda dengan hanya satu klik.
  • Ini adalah sebuah mesin duit yang sempurna. Cubalah kalau tak caya!
  • Tidak perlu kedai, pekerja-pekerja, tiada sebarang aset, dan tidak perlu meminta-minta apa-apa lesen dari sesiapa. Hanya keuntungan bersih masuk poket.
  • Anda boleh KLIK sekali pada bila-bila masa sesuka hati anda. Tiada jam loceng, tidak perlu melalui kesesakan lalulintas, tiada bos, tiada masa pejabat. Dengan pendapatan tinggi yang meningkat dari hari ke hari, anda akan duduk senang lenang jalan-jalan makan angin sepanjang tahun. Bukan seperti di alam pejabat hari ini, lagi naik pangkat, lagi banyak kerja pula.

 

Mengapa Saya Cerita Ini Semua?

 

Ini pertanyaan yang biasa saya dapat. Mengapa pula saya cerita ini semua kepada anda?
Tak payah dolak-dalih... tiada udang di sebalik batu, MUDAH. Saya ingin menjana lebih banyak wang secara mudah! Saya ingin membantu anda melangsaikan segala hutang dan bebas kewangan selepas ini TETAPI selain dari itu, saya juga dapatlah sedikit kan.
Saya pasti anda mesti ingat, saya lakukan ini semata-mata untuk menjual aplikasi ajaib serta rahsia ini kepada anda? BUKAN!
Saya lakukan ini kerana ingin membantu ramai di luar sana yang terjejas pendapatan masing-masing kerana isu kegawatan ekonomi tanah air hari ini.
Tetapi sudah pasti saya juga ingin buat sedikit duit dari ini. Fair and square kan.
Tetapi lagi sekali saya jelaskan – tujuan sebenar membocorkan rahsia aplikasi ini adalah semata-mata untuk membantu anda sahaja.
Idea ini saya dapat semasa percutian saya di London.
Seorang bellboy hotel yang saya telah kenali dengan agak rapat juga semasa saya berada di hotel tersebut cukup pelik dan kagum dengan gaya hidup mewah saya. Satu hari, agaknya dia sudah tak sabar lagi, dia bertanya "Encik ini kerja apa sampai boleh hidup mewah berbulan-bulan lamanya, tetapi saya tidak pernah nampak Encik bekerja pun?"
Saya ketawa. Mula-mula saya nak bagi tau dia saya ini sepupu anak Sultan Brunei. Tetapi akhirnya saya beritahu dia saya lakukannya semua dengan telefon bimbit saya sahaja. Saya bekerja dengan telefon bimbit saya dari mana-mana dan pada bila-bila masa!
Saya dapat lihat dia memang terkejut dan mahu tahu lebih lanjut dan memang benar akhirnya dia bertanya kepada saya "Boleh Encik ajarkan segala-galanya kepada saya, saya sanggup membayar encik 5,000 GBP untuk beritahu segala-galanya kepada saya!"
Tergamam saya melihat di keluarkan duit 5,000 pound sterling dari poket dan mahu berikan kepada saya.
Saya terfikir jika saya ambil 5 ribu pound ini dan beritahu dia segala-galanya, apa lagi yang saya akan dapat sedangkan sesiapa yang dapat rahsia saya ini akan dapat pendapatan yang jauh lebih banyak. Saya tiba-tiba dapat satu idea. Amacam jika saya ambil 1,000 pound sterling kemudian lakukan perkongsian 60/40 dari sebarang keuntungan yang dia perolehi melalui aplikasi ini. Idea yang cukup baik sekali.
Terus dalam masa 24 jam, setelah login ke Maybank2u dari hotel London saya, saya lihat transaksi duit masuk jauh lebih banyak dari dulu lagi.
Sekarang saya hendak lakukan SAMA dengan anda pula.

Tiba masa untuk anda pula...

 

Ini memang ajaib dan memang sah duit seolah-olah jatuh dari langit ke riba anda.
Jadi, oleh kerana hampir tiada modal yang anda perlu keluar – yang sebenarnya tiada risiko langsung untuk anda mencubanya!
Saya pasti anda akan menjana wang yang banyak tetapi saya pasti anda tidak akan dapat memandu Audi dalam beberapa hari selepas menggunakan aplikasi saya ini. Inilah realiti sebenar dan saya perlu luahkan sekarang kepada sesiapa yang ingat akan terpacak Audi di depan rumah mereka dalam masa 5 minit lagi.
Sekarang dengan penafian yang saya berikan di atas, saya cukup selesa untuk...

Memperkenalkan Aplikasi Ajaib JUTAWAN APP

 

http://www.jutawanapp.com/?id=online

Lubuk Duit Terkini

 

  • Aplikasi mudah install SATU klik sahaja. Hanya untuk telefon Android sahaja (iPhone / iPad / Windows tidak boleh)
  • Masukkan nombor akaun bank dan nama penuh anda ke dalam Aplikasi Ajaib JutawanApp ini
  • Klik MULA untuk robot dalam aplikasi yang menggunakan teknologi canggih ini untuk berjalan sendiri!!!

 

Pendapatan Sebegini Akan Memberikan Anda Kebebasan Sepenuhnya

 

Fikirkan. Tiada percutian lagi yang akan nampak terlalu mahal bagi diri anda. Duit bukan lagi menjadi masalah. Anda boleh makan apa-apa yang anda mahu dan tiada sebarang hadiah untuk yang tercinta akan nampak mahal selepas ini.
Dunia ini akan menjadi milik anda. Anda akan miliki segalanya dan tidak akan terhutang budi dengan sesiapa pun.
Dan yang paling anda akan punyai selepas ini adalah MASA.
Masa untuk bersama dengan keluarga anda. Masa untuk membawa keluarga atau yang tercinta ke destinasi-destinasi pelancongan terhebat.
Anda boleh tumpu lebih kepada hobi-hobi anda, bermain golf atau ke gym di waktu orang lain sedang sibuk bekerja dan membina kembali persahabatan dengan kawan-kawan lama yang sebelum ini anda tidak dapat berjumpa kerana terlalu sibuk. Itu yang benar-benar bermaksud KEHIDUPAN.
Bila anda akan ada masa sebegitu? Apabila anda bersara sudah pasti anda sudah tiada tenaga untuk mengecapi segala usaha keras yang anda limpahkan untuk mengkayakan orang lain selama ini.
Tidak kira samada anda ada pengalaman kerja atau tidak, tidak kira anda mempunyai ijazah atau diploma.
Permintaan saya hanya satu dari diri anda:


“Buka minda anda secara sepenuhnya dan cuba terima untuk beberapa minit apa yang nampak mustahil bagi kebanyakan orang!”

 

Ramai orang telah mendapat pendapatan yang meletup-letup. Sebenarnya, menurut satu email yang saya terima, ada seorang pelajar telah mendapat pendapatan yang jauh lebih tinggi dari saya.

Berikut, satu lagi kenyataan bersumpah yang saya terima:

"Check Aje Akaun Bank, Duit Masuk. Setiap Kali Check Duit Masuk... Dan Masuk... Dan Masuk!"

A'kum,

Saya telah menggunakan aplikasi ini dan berjaya menjana pendapatan tambahan setiap bulan. Anda perlu muat turun sekarang juga!

Aplikasi dia sumpah senang, dan cepat dapat wang. Nampak macam susah nak percaya... tapi semuanya betul!

Saya dapat lihat transaksi duit yang cukup banyak sekali tak henti-henti masuk ke akaun Maybank saya. Check aje akaun bank, duit masuk. Setiap kali check duit masuk... dan masuk... dan masuk!

Memang terbaik... Jangan tunggu lagi, muat turun sekarang juga!

Jamal Masri
Setapak, Kuala Lumpur

 

Adakah Aplikasi Ini Sesuai Untuk Anda?



Lihat samada anda tersenarai dalam orang-orang yang sesuai menggunakan aplikasi ajaib saya ini di bawah….
  • Sesiapa yang di himpit kekangan kewangan dan hidup dalam tanggungan hutang keliling pinggang
  • Sesiapa yang benci dan sudah fed-up atau bosan dengan pekerjaan dan bos mereka. Sudah bosan di maki cerca semata-mata tidak melakukan sesuatu yang memenuhi citarasa bos anda.
  • Sesiapa yang kehilangan pekerjaan atau sedang mencari pekerjaan. Henti dari membuang masa mencari pekerjaan lain. Aplikasi ini memang SAH dapat menyelamatkan keadaan anda
  • Sesiapa yang mahu kemewahan dalam hidup dan tidak mahu lagi berfikir panjang apabila mahu membeli apa-apa di dunia ini
  • Sesiapa yang mahu ubah hidup selepas ini. Sudah bosan dengan kehidupan mereka dan mahu merasa sesuatu yang lain
  • ATAU lebih jelas dan terang-benderang – aplikasi ini sesuai sekali untuk sesiapa sahaja! Insyaallah.

 

Afiq Danial? Tak pernah dengar pun nama tu...

 

Anda mungkin tertanya mengapa anda tidak pernah dengar mengenai saya dan mengapa saya tidak mahu mengadakan seminar seperti guru-guru yang lain di Malaysia.
Jawapannya mudah - saya bukan guru! Saya hanya orang biasa sama seperti anda. Tetapi secara serius...
Hanya satu sebab sahaja, saya menghargai kehidupan peribadi saya dan mahu hidup secara anonymous saja iaitu tidak mahu dikenali. Saya lebih selesa begitu. Saya tidak mahu semasa keluar dengan keluarga nanti ada orang cuba cam muka saya hendak cuba memastikan saya ini betul ke seperti dia lihat dalam suratkhabar/TV3 minggu lepas! Tak best lah camtu kan?
Satu lagi sebab saya selalu melancong sana-sini tiada masa untuk melayan sesiapa. Lagipun, mengadakan seminar adalah seperti bekerja juga. Saya kan tak suka kerja!
Apa yang saya mahu adalah kebebasan masa dan kebolehan untuk berada di mana-mana pada bila-bila masa. Menjual aplikasi rahsia ini melalui Internet nampak cara terbaik sekali untuk saya. Terbaik untuk anda juga kerana anda akan berpeluang terus memasang aplikasi ini dalam masa kurang dari seminit lagi.

Bayangkan Kehidupan Anda Selepas Mendapat Aplikasi Ajaib Ini

 

Sebelum saya membongkar rahsia aplikasi saya ini, cuba bayangkan kehidupan anda yang paling sempurna. Tutup mata anda, tarik nafas panjang keluar dan masuk dan mula bayangkan….
Apabila anda bangun pagi, anda klik MULA pada butang di aplikasi rahsia anda. Kemudian seperti biasa anda makan nasi lemak dan minum Nescafe dan membaca suratkhabar. Sejam kemudian login ke dalam akaun Maybank2U anda dan wow anda lihat transaksi duit masuk!
Kemudian, anda keluar bersenam di taman sampai lah pukul 10 pagi. Habis jogging, buka telefon bimbit dan lihat Maybank2u, pendapatan masuk lagi.
Kemudian, anda mandi dan keluar tengok wayang apa-apa filem kegemaran. Habis wayang, login ke dalam Maybank2u dan lihat duit masuk lagi.
Anda pun ke mesin ATM Maybank dan keluarkan duit tersebut dan belanja sakan.
Anda telah mencipta satu mesin mencetak duit siang dan malam, tanpa henti dan tanpa keluar setitik peluh sekalipun!

rumah kereta mewah beli guna jutawan app Rumah serta kereta seperti saya di atas akan menjadi milik anda tidak lama lagi, insya Allah.

"Aplikasi Ajaib JutawanApp Telah Menyelamatkan Nyawa Saya!"

 

Assalamualaikum Semua,

Apa yang saya ingin cerita ini patut dijadikan teladan untuk semua.

Hanya beberapa minggu lepas, saya terpaksa keluarkan RM50ribu untuk membayar perbelanjaan perubatan ayah saya yang sakit di KPJ Kajang. Oleh kerana tiada sumber pendapatan, terpaksa lah menggunakan kad kredit saya dan bila tak cukup terpaksa pinjam along pula.

Saya tahu memang takkan dapat bayar semua ini dan mungkin akan kena pukul dengan along selepas ini, tetapi memandangkan ayah saya perlukan pembedahan ini terpaksa lah saya lakukan.

Kemudian, tiba-tiba terjumpa aplikasi ajaib yang gila ini. Serta-merta dalam sekelip mata langsai semua hutang dan sekarang buat duit banyak nak mampos. Saya nak jerit kat anda – BELI jangan tak beli.

Fazil Ismail
Kajang, Selangor

 

 

Saya Hanya Mahu Pilih Beberapa Insan Terpilih Sahaja

 

Harap maaf, saya terpaksa hadkan penjualan aplikasi ajaib serta rahsia ini kepada hanya 100 orang sahaja.
Mengapa?
Sebenarnya, ini adalah permintaan kawan saya yang mencipta kod rahsia aplikasi ini supaya tidak membocorkan aplikasi ajaib ini kepada terlalu ramai orang.
Juga…
Saya mahu pastikan setiap orang yang membeli aplikasi ajaib telefon bimbit ini menerima bantuan terbaik dari saya. Saya mahu menumpukan hanya kepada beberapa orang pelanggan saya sahaja.
Jadi setakat ini, 100 20 aplikasi sudah terjual. Tinggal hanya 20 10 aplikasi rahsia sahaja yang masih lagi boleh dibeli. Jika anda mahu, anda perlu cepat sekarang tanpa berfikir panjang lagi dan melakukan tempahan di bawah. CEPAT! Nanti menyesal tak berlagu kang!
Sebaik kuota jualan saya tercapai, saya akan menutup terus laman web ini dan peluang untuk memilikinya akan hancur berkecai selepas ini.
Saya mahu jelaskan dengan terang supaya anda faham mengapa saya terpaksa lakukan ini.

Saya hilang akal untuk meletakkan harga yang sesuai…

 

Dengar…
Begitu susah sekali untuk meletakkan harga untuk aplikasi sebegini. Saya pernah jumpa orang yang memang tiada niat langsung untuk menjadi kaya atau bebas dari cengkaman bos mereka. Mereka mahu bekerja seperti seorang hamba seumur hidup mereka.
Jika anda begini, mungkin aplikasi ini tiada nilai langsung bagi diri anda dan saya hanya mampu ucapkan selamat jalan sahaja kepada anda.
TETAPI bagi mereka yang sudah muak untuk bekerja untuk sesiapa lagi, suka pergi percutian hebat dan mahal sesuka hati pada bila-bila masa, memiliki kereta idaman mereka, akhirnya memiliki rumah idaman sebesar istana dan boleh bekerja hanya beberapa minit sehari dari mana-mana lokasi yang diingini, aplikasi saya ini mungkin cukup berharga sekali...
Pada mulanya saya ada terfikir untuk mengenakan caj yang sama seperti orang yang di London membayar saya iaitu dalam GBP1,000 atau dalam RM5,600.
Tetapi jika harga sebegitu yang saya letak, pasti ramai tidak akan mampu untuk mendapatkannya. Kebanyakan orang di Malaysia makan gaji duit masuk dalam RM1,000 ke RM4,000 sahaja.
Jadi, saya terfikir untuk meletakkan pada harga USD300 iaitu dalam RM1,320 sama seperti harga aplikasi-aplikasi biasa yang saya lihat di pasaran hari ini. Tetapi aplikasi saya ini lain sekali dari mana-mana aplikasi yang dijual di pasaran hari ini.
Tetapi harga USD300 cukup tidak sesuai untuk rakyat Malaysia dan kemungkinan nanti ramai tidak akan mampu untuk mendapatkannya...
Ingat, tujuan saya ialah untuk membantu ramai di luar sana.
Memikirkan ini, saya akhirnya kurangkan dari USD300 (RM1,320) ke RM850 sahaja. Harga RM850 ini saya rasa cukup menguntungkan kerana anda akan balik modal dan mendapat keuntungan berlipat-ganda terus selepas dapatkan aplikasi ajaib ini.
Namun, setelah menerima banyak desakan dari orang ramai yang tidak mampu untuk membayar pada kadar tersebut dan untuk membolehkan lebih ramai mampu memiliki aplikasi rahsia ini...


"Saya Dapat RM20,000 Sebulan - Takde Buat Apa-apa Pun..."

Assalamualaikum, saya nak bagitau kat semua. Kalau belum lagi download dan install aplikasi ini, kena cepat-cepat.

Saya masa tu tengah terdesak. Beribu kali jugalah fikir sebelum beli tu. Tapi, alhamdulillah terbuka hati saya untuk cepat-cepat download. Nasib baik buat keputusan macam tu. Mungkin perancangan Tuhan untuk bantu saya.

Sekarang, paling kurang pun saya dapat RM20,000 sebulan. Takde buat apa-apa pun. Cuma tekan-tekan, isi borang sikit dan Start.

Best betul aplikasi ini. Telah memberi hidup baru kepada saya dengan duit masuk tanpa diduga. Cubalah beli dan try aplikasi ini.

Zaiton Abdullah
Kuantan, Pahang

 

 

Bersiap sedia untuk menerima kejutan renjatan elektrik anda...



Saya akan potong harga dari RM 850 RM 550 ke RM390 dari hari ini ke 11 November 2018. Ingat harga istimewa ini saya buka untuk sementara waktu sahaja bagi membolehkan ramai lebih mampu untuk memperolehi aplikasi ajaib saya ini.

 

Lagi Testimoni Dari Orang Ramai

 

Dengar sendiri testimoni bersumpah kukuh dari pelanggan-pelanggan yang telah memasang aplikasi ajaib ini ke dalam telefon bimbit mereka. Hampir semua yang gigih berusaha sudah berjaya menjana pendapatan.



http://www.jutawanapp.com/?id=online Saya telah muat turun dan install ke telefon bimbit saya minggu lepas dan Alhamdulillah, mula berjaya pendapatan harian dengan hanya klik MULA seperti yang di arahkan dalam buku panduan. Aplikasi yang senang sekali dan berbaloi untuk digunakan.
Mazlifah Haron, Beranang, Selangor




http://www.jutawanapp.com/?id=online
Aplikasi ini benar-benar membantu saya menyelesaikan segala hutang tertunggak. Ini memang lain sekali dari segala program yang saya pernah cuba sebelum ini. Ia bukan program atau skim tetapi sebuah aplikasi yang begitu ajaib sekali. Terima kasih dan harap anda semua download dengan segera.
Aina Fateha Ismail, Kota Bharu, Kelantan




http://www.jutawanapp.com/?id=online Apa yang dikatakan di laman nie betul belaka. Semuanya betul. Saya berbangga sekarang dapat menjadi seorang yang duduk di rumah tak buat apa-apa, takyah kerja lagi dah weh! Kalau anda tak mahu kerja lagi seumur hidup selepas ini dan duduk hidup senang lenang di rumah, download…. Jangan tak download!
Pak Hamid, Arau, Perlis




http://www.jutawanapp.com/?id=online Saya dapat RM1,000 semalam saja dengan buat benda yang disuruh iaitu install apps dan run the software inside my Samsung handphone. Jika anda belum download, download sekarang. Jika anda tiada handphone, beli mah! Buat semua, ikut sahaja. Terima kasih Afiq!
Steven Lim, Puchong, Selangor

 

Bonus-Bonus Hebat

Jika anda tempah aplikasi HARI INI, segala bonus di bawah akan menjadi milik anda. Ingat, ini jika anda tekan pada butang TEMPAH pada HARI INI sahaja. Jika anda tekan butang esok, anda tidak layak untuk menerima segala bonus-bonus di bawah…. Sebenarnya dapat aplikasi dah cukup okay, tetapi segala bonus di bawah boleh dapat jika tekan butang SEKARANG!

http://www.jutawanapp.com/?id=online

Bonus No. 1

Saya telah tulis sebuah e-book panduan lengkap bagaimana untuk betul-betul menggunakan aplikasi saya ini. E-book ini memberi info tambahan serta tips-tips berguna untuk menggunakan aplikasi dengan lebih hebat lagi. Jangan lepaskan peluang ini….
http://www.jutawanapp.com/?id=online

Bonus No. 2

Audio & Video yang saya telah cipta untuk membantu anda menggunakan aplikasi saya ini. Anda akan dapat lihat sendiri bagaimana saya lakukannya. Saya telah mencipta panduan audio video yang lengkap sekali dalam BAHASA MELAYU supaya anda boleh lihat dengan biji mata anda sendiri betapa mudahnya menggunakan aplikasi ajaib saya ini.
http://www.jutawanapp.com/?id=online

Bonus No. 3

Saya ada koleksi besar himpunan E-Book dalam bermacam-macam topik yang berkaitan dengan menjana pendapatan. Saya telah membelanjakan modal yang cukup besar untuk mendapatkan koleksi ebook ini. Koleksi yang berharga sekali untuk saya dan bernilai lebih RM 30,000 jika dicampur-campur semua. Ebook ini adalah sekadar sebagai tambahan sahaja untuk anda.

Koleksi E-Book adalah dalam Bahasa Melayu dan Bahasa Inggeris. Merangkumi pelbagai topik dari tips menjana pendapatan di Internet, tips kewangan, tips kesihatan, tips kehidupan dan bermacam-macam lagi. Kebanyakan E-Book anda diberi hak menjual semula, simpan dan lakukan apa-apa dengannya.
E-Book ini boleh diakses pada bila-bila masa dan sampai bila-bila semua dari telefon bimbit anda sahaja.
http://www.jutawanapp.com/?id=online

Bonus No. 4

Sebagai pelanggan istimewa saya, anda akan menerima keahlian portal VIP istimewa. Di dalamnya, saya menyediakan pelbagai peralatan yang anda dapat gunakan bagi tujuan penjanaan duit ajaib anda. Juga, ebook saya serta ebook-ebook bonus boleh di muat turun bila-bila masa sahaja dengan log masuk ke dalam portal saya ini. Portal ini terbuka 24 jam sehari 7 hari seminggu. Portal ini akan melayakkan anda menerima segala kemaskini semua e-book, aplikasi dan segala bahan RAHSIA sampai bila-bila.
http://www.jutawanapp.com/?id=online

Bonus No. 5

Sebagai pelanggan, anda akan menerima sebarang kemaskini / update terkini aplikasi secara automatik dan secara online sahaja dan juga kemaskini terbaru E-Book panduan saya. Ebook versi terkini boleh dimuat-turun bila-bila masa melalui keahlian portal anda. Anda akan menerima sebarang kemaskini sampai bila-bila seumur hidup anda.

http://www.jutawanapp.com/?id=online

Bonus No. 6

Saya akan berikan kepada anda template-template RAHSIA kewangan saya dalam format Excel spreadsheet. Saya telah masukkan formula-formula rahsia serta dimasukkan MACRO dahsyat yang anda boleh guna untuk membantu kebebasan kewangan anda. Spreadsheet ini diberikan secara PERCUMA sahaja dan boleh dibuka di telefon bimbit anda.



Selain dari itu, anda diberi hak penuh menjual semula semua template ini.

Nilai segala bonus di atas sebenarnya tak ternilai tetapi saya anggarkan jika dicampur-campur harga semua e-book bonus, masa dan kudrat yang saya akan beri kepada anda, mungkin ada lah dalam RM250,000 kesemuanya!
Jadi fikirkan... Saya yang sebenarnya mengambil risiko di sini.

 

Fikirkan….



Saya minta anda tenung SEKARANG ke air muka suami / isteri dan anak-anak tersayang anda sekarang. Dan fikirkan adakah anda sanggup gadaikan kebahagian dan masa depan mereka hanya kerana memikirkan takut membelanjakan duit yang mungin nampak aje banyak tetapi sedikit sekali berbanding dengan kemungkinan untuk mendapatkan pendapatan ratusan ribu dan tetap buat selama-lamanya selepas ini.
Sesungguhnya, ini adalah satu peluang yang datang sekali sahaja seumur hidup anda, dan mungkin anda tidak akan berjaya menjumpai apa-apa yang seajaib ini lagi selepas ini.
Jadi, jangan ambil risiko untuk tidak mencuba sesuatu yang akan mengubah hidup anda dan keluarga tersayang anda. Fikir bukan sahaja sekadar untuk melangsaikan hutang tetapi fikir untuk menyelamatkan NYAWA anda dan keluarga anda serta MASA DEPAN mereka.
Saya ikhlas ingin membantu anda dan ini adalah cara untuk saya memberi bakti kembali kepada anda semua.
Kehidupan yang sempurna menanti anda dengan hanya satu klik di bawah... anda perlu mengambil tindakan sekarang juga. Ini mungkin satu-satunya peluang anda untuk mencapai kebebasan kewangan.


Ya Encik Mohd Afiq Danial! – Berikan Saya Aplikasi Ini!

  • Saya sudah bersedia memulakan perjalanan menjadi seorang jutawan dan menjana pendapatan berterusan setiap bulan
  • Saya hendak mula proses menjana wang selepas ini
  • Saya faham yang harga terhad ke tarikh yang tertera di atas dan akan kembali ke asal bila-bila jam sahaja
  • Sila Mahu Muat Turun Dan Install Serta Merta Dengan Harga Istimewa Gila Anda Sebanyak RM 850 RM 550 RM 390. Saya hendak dapatkannya sebelum harganya naik semula!

http://www.jutawanapp.com/?id=online

Hanya RM 850 RM 550
 

RM 390.00
(Terhad Ke Tarikh Yang Dinyatakan Di Atas)

http://www.jutawanapp.com/?id=online 



Jangan fikir-fikir lagi, anda perlu klik dan lakukan tempahan SEKARANG juga sebelum terlambat. Lakukan keputusan yang bakal mengubah hidup anda.


Semoga anda berjaya,
http://www.jutawanapp.com/?id=online


P.S. Saya boleh pada bila-bila masa menarik balik tawaran istimewa saya ini. Ini mungkin peluang terakhir anda untuk mendapatkannya dengan harga gila yang saya berikan di atas. Saya juga mungkin tidak mahu jual lagi dah aplikasi rahsia saya selepas ini. Satu cara sahaja untuk anda - dapatkan hari ini juga sebelum terlambat!


P.P.S. Ini adalah sebuah aplikasi android yang beroperasi sepenuhnya melalui telefon bimbit anda. Ia sekadar sebuah aplikasi yang anda perlu tekan butang MULA untuk buat duit selepas itu.






Shopee - Marketplace Terbesar Di Malaysia


https://bit.ly/2RxjRqb


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Shopee ni lebih kurang sama je macam Ebay, Lelong dan juga Lazada.

Ianya sebuah website marketplace! Iaitu tempat orang ramai boleh menjual dan membeli barang!

Bahasa mudahnya..

Shopee ini adalah sebuah PASAR! Tetapi secara online!

Kalau nak cerita apa yang best jual barang kat shopee ni!

Memang banyak sangat kelebihan dan keistimewaannya!

Anda boleh baca dulu kat sini >>
https://bit.ly/2RxjRqb

Lebih-lebih lagi, kalau sebelum ini, anda pernah menjual di FB atau Instagram serta menggunakan Whatsapp untuk Close Sale!

Memang leceh sikit kalau guna cara tu!

Nak kena layan satu-satu customer untuk dapatkan sale!

Tapi kat Shopee, proses jualan itu jadi lebih mudah!

Tak perlu dah, nak layan satu demi satu customer!

Hanya perlu letak gambar produk, letak maklumat produk dan letak harga! Siap!

Kalau ada orang beli, Nanti akan dapat notification daripada pihak Shopee!

Tak perlu dah 24 jam tenung handphone dan berbalas mesej di Whatsapp sebab dok layan customer yang belum tentu pun nak beli!

Apa yang paling menarik!

Di Shopee ni, pelawatnya ramai! Ramai giler! Secara kasar! Bilangan pelawatnya dianggarkan seramai 15 juta orang sebulan!..

Iaitu kira-kira 500,000 orang sehari!

Menarik tak?

 


Untuk info lanjut tentang bisnes shopee ni, boleh klik link di bawah ya

https://bit.ly/2RxjRqb






5 Angka Sebulan Dengan Cipta Apps Games







https://bit.ly/2CZCgao
Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

Ok, sebelum tu saya perkenalkan diri saya dulu kepada anda.

Nama saya Yuzairi Isham, merupakan Part TimeApps Developer yang juga masih bekerja tetap mengikut office hour.

Walaupun saya ada gaji tetap, namun dalam keadaan ekonomi sekarang ni, saya tidak boleh cepat nak merasa 'selesa' dengan kehidupan saya sekarang ni. Saya tidak pernah berhenti untuk mencari pendapatan tambahan untuk memberikan kehidupan yang lebih baik.

Sudah banyak bisnes part time yang saya lakukan seperti menjadi dropship,agen produk. Kadang-kadang untung tetapi nak dapat income konsisten setiap bulan tu memang susah. Tetapi sejak saya start buat mobile apps ni, Alhamdulillah SETIAP BULAN saya dapat income dari Google & pernah hingga mencecah 5 ANGKA Sebulan. Saya rasa saya dah jumpa bisnes part time yang MUDAH & TERJAMIN tiap bulan.


https://bit.ly/2CZCgao


Ini bukti income saya setiap hari & bulan


https://bit.ly/2CZCgao

Fuhh,dalam sehari boleh dapat RM704 ,setiap 5 minit saya akan update untuk tengok income saya dan setiap 5 minit tu la sentiasa bertambah angka usd tu.Kiraan darab 4 adalah kiraaan matawang 1 USD = RM4.


Ini bukti income transfer dari Google ke akaun bank saya iaitu pada 22 - 25hb setiap bulan.


https://bit.ly/2CZCgao




Dan tak pernah Miss terima emel dari google setiap bulan bagitahu gaji dah masuk.

https://bit.ly/2CZCgao


Yang Bestnya Income Harian Part Time saya ini tetap berjalan walaupun saya tengah tidur ataupun tengah bekerja office hour.

Secara jujurnya total income saya dari semua Apps setiap bulan adalah 3, 4 kali ganda dari gaji saya bekerja di office.

Senang Cerita…

Anda Boleh Buat Duit Setiap Bulan Dengan Apps Ni

Sebenarnya diluar negara, Apps developer ini dah buat berjuta-juta USD dan ada yang mengelilingi dunia dengan income apps ini.


https://bit.ly/2CZCgao


https://bit.ly/2CZCgao

https://bit.ly/2CZCgao


Daripada sini, tercetuslah idea untuk saya terbitkan Ebook Panduan menghasilkan apps secara PART TIME. Total Income yang saya dapat adalah dari pelbagai kategori apps iaitu apps biasa (info) & juga apps games. Ebook ini saya akan fokuskan kepada salah satu jenis kategori Mobile Apps yang saya buat iaitu apps games.


Memperkenalkan :

Ebook Rahsia Buat Apps Game



https://bit.ly/2CZCgao

Penafian: Ebook ini tidak menjanjikan anda dapat jualan 5 Angka Sebulan. Ianya bergantung kepada usaha anda sendiri


Siapa yang SESUAI untuk memiliki ebook ini?

1. Anda yang tengah kerja makan gaji dan nak cari pendapatan tambahan.
2. Anda yang mahukan income yang maintain setiap bulan.
3. Suri rumah sepenuh masa yang hanya tinggal di rumah je tiap-tiap hari.
4. Anda yang tak banyak masa tapi mahukan income tambahan.
5. Sesiapa yang baru nak menceburi bidang apps sebelum belajar apps yang lebih advance.
6. Anda yang mahukan kerja part time yang tak memenatkan.
7. Pelajar yang nak mencari income tambahan.

NEWBIE / BEGINNER SANGAT SESUAI! Tidak perlu kemahiran teknikal pun.Tidak perlu tahu pasal coding programming.


Siapa yang TAK SESUAI untuk memiliki ebook ini?

1. Orang yang Malas nak 'take action'.
2. Orang yang nak kaya cepat tanpa usaha lebih.
3. Orang yang berharap goyang kaki dapat duit semata-mata.
4. Orang yang dah menjana income lumayan dengan mobile apps.
5. Orang yang tak boleh sabar dalam membuat apps.

p/s: Yang dah rasa dia advance dah dalam Bidang Apps ni, tak perlu la nak beli ebook ni ya.


KANDUNGAN MENARIK DALAM EBOOK INI:

MODUL 1 :
Pengenalan

Modul pengenalan ini akan menerangkan mengenai aplikasi dan penerangan tentang ebook

MODUL 2 :
Tutorial Step By Step GAME 1

Didalam modul ini akan menerangkan step by step untuk membuat Apps Permainan Pertama anda.
Sangat mudah, tidak perlu tahu programming atau coding. Sesiapa pun boleh ikut tutorial ini.

MODUL 3 :
Tutorial Step By Step GAME 2

Didalam modul ini akan menerangkan step by step untuk membuat Apps Permainan Kedua anda. Sangat mudah,tidak perlu tahu programming atau coding. Sesiapa pun boleh ikut tutorial ini.

MODUL 4 :
Tutorial Step By Step GAME 3

Didalam modul ini akan menerangkan step by step untuk membuat Apps Permainan Ketiga anda.
Sangat mudah, tidak perlu tahu programming atau coding. Sesiapa pun boleh ikut tutorial ini.

MODUL 5 :
Iklan Google

Di dalam modul ini akan menerangkan step by step cara mencari kod & meletakkan kod iklan google yang betul di dalam apps game anda.

MODUL 6 :
Cara Setting & Download APK Game ke Phone

Di dalam modul ini akan menerangkan step by step untuk anda menguji game anda di phone sendiri sebelum di upload ke google playstore.

MODUL 7 :
Cara Daftar Akaun Plasytore

Di dalam modul ini akan menerangkan step by step cara membuka akaun playstore anda untuk kali pertama.

MODUL 8 :
Cara Upload Apps Di Playstore

Di dalam modul ini akan menerangkan step by step cara betul untuk anda Upload apps game anda di playstore.

MODUL 9 :
Rahsia Tips & Trick Menarik

Modul ini akan saya bongkarkan rahsia tips & trik mengenai apps game anda.Rahsia yang tak ramai orang tahu.

MODUL 10 :
Pantang Larang Yang Perlu Anda Tahu

Modul ini akan menerangkan mengenai pantang larang yang perlu anda elakkan dalam membuat apps game anda.Tersalah buat anda akan diblock oleh google playstore.



BERAPAKAH HARGA EBOOK PANDUAN INI?

HARGA ASAL EBOOK INI IALAH:

RM169

Akan tetapi...

SEKARANG,
TENGAH HARGA OFFER

>> RM129 SAHAJA <<

BETTER GRAB SEKARANG SEBELUM
HARGA NAIK LAGI KEPADA

RM169



JANGAN RISAU TENTANG HARGA

Untuk jadikan panduan ini sangat berbaloi untuk anda, kami akan bagi

3 Bonus Special berikut:


BONUS 1
KOLEKSI 100 IDEA TAJUK GAME


Anda akan dapat 100 senarai nama tajuk game yang anda boleh buat.

BEST KAN?
Yela, sebab anda tak perlu fikir nak buat games apa,tinggal pilih je tajuk yang anda mahu buat.


https://bit.ly/2CZCgao


BONUS 2
JANA INCOME BERSAMA TEAM RAHSIA BUAT APPS.


Kami ada PROJEK KHAS kepada ahli yang mendapatkan Ebook ini untuk Menjana Income Lumayan Bersama Team ini.Kami akan guide anda.MEMANG SANGAT MENARIK!




BONUS 3
SUPPORT DARI TEAM RAHSIA BUAT APPS


Team kami sedia membantu anda sekiranya ada apa-apa persoalan yang bermain di fikiran anda mengenai apps.





BAGAIMANA??

Bestkan Modul-Modul dan 3 BONUS ni.

PERCAYA CAKAP SAYA. Nak buat apps game ni sangat lah mudah. Jadi, alang-alang anda dah jumpa EBOOK yang boleh GUIDE anda untuk buat apps game ini, grab lah segera peluang keemasan ini. Jangan tunggu sehingga harga naik!



PEMBELIAN DI SINI

https://bit.ly/2CZCgao

https://bit.ly/2CZCgao

.